Cautare

1563 de rezultate pentru "rochii de ocazie de inchiriat" (3.29 secunde)
Simona Uddin de la magazinul Mayuri din Capitala (cu produse indiene), situat pe Stefan cel Mare, nr. 31, bloc 29, parter, sector 2, este prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end.
"Am adus costume populare si basmale din zona Bucovinei - care costa intre 20 - 60 RON, braie populare pentru femei - la 40 RON si la 60 RON si braie pentru barbati - la 80 RON, ciorapi din lana pentru copii si adulti - la 20 RON si la 60 RON, covoare bucovinene - la 300 RON si presuri tesute din carpa - la 30 RON, suman din lana pentru barbati - la 500 RON si suman din lana pentru femei - la 150 RON, ii vechi de 20 si de 50 de ani - intre 150 RON - 200 RON, rochii din in - la 150 RON si la 200 RON.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Modernul intalneste traditionalul in noua colectie Primavara-Vara 2014 de ii, pardesie si rochii Romanian Label. In urma succesului celorlalte colectii, Romanian Label a creat o linie noua de modele potrivite pasionatelor de obiecte vestimentare versatile si totodata originale, 100% hand-made.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
"Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii. Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
"Am adus obiecte din lana lucrate de noi: modele noi de poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii si fuste pentru copii. Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Artista care asteapta primul sau copil, a facut furori intr-o tinuta semnata de designerul romaan stabilit la Hollywood, Lorena Sarbu. Underwood este detinatoare a unui Glob de Aur, dar si a sase Premii Grammy si are o avere estimata de Forbes la 100 de milioane de dolari.
12 gasiti o varietate de haine si accesorii indiene.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat vizavi de CinemaPro, pe Strada Toma Caragiu nr. ... "Am adus obiecte din lana lucrate de noi: poncho-uri, pelerine cu aplicatii de lana naturala, fuste, dar si rochii de ocazii pentru copii.
Pentru astazi, v-am pregatit o mica vizita virtuala, sa zicem de curtoazie, in the feminine land of Cloche-Creator of Desire, un nou showroom, deschis recent pe Strada Paris, nr. ... Povestea este cat se poate de fireasca:
La eveniment au participat iubitori de frumos, printre care Irina Calancea - director Irka Shoes, Cristina Calancea - hair-stylist/ make-up artist/ nail technician, Elena Cucicovschi - manager la Hellen Concept Store, Inas Jaffar din Irak (creatoare de rochii), Alexandra Shein (de la Mastershef, care a pregatit niste preparate exceptionale) si Radu Sirbu, fost component al trupei o-Zone venit impreuna cu sotia sa, Ana, alaturi de care are o relatie superba.
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. ... Motiveaza femeile sa-si etaleze latura seducatoare cu ajutorul fustelor midi, cusute chiar de el, cu o croiala impecabila si un material de calitate.
Alex Ciobanu, tanarul creator de fuste midi din Republica Moldova, va fi stilist pentru o trupa care va participa la Eurovision. ... Sunt primii artisti pe care ii consiliez si de aceea am emotii", ne-a spus Alex Ciobanu. ... top midi skirts si o colectie de rochii.
Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.
Ce poate fi mai frumos decat o vacanta la mare, pe o plaja insorita, savurand un cocktail rece si colorat si o pereche de sandale dintre cele mai comode!
Sandalele de vara cu talpa ortopedica XL sau midi si platforma cu aspect de paie sau pluta pot fi purtate cu incredere si vara aceasta. ... canepa, bumbac, in, sandalele cu platforma sunt perfecte pentru un look lejer de zi.
Recent, la magazinul Moda Mania de pe Calea Victoriei nr. 208, parter, a avut loc evenimentul organizat de Moda Mania in colaborare cu Replica Vedetelor Events, Back to work! ... Ceu acest prilej, Eniko Georgescu a lansat noua sa colectie de pantofi, My fairy tale.
Ieri a inceput cea de-a XXII-a editie a Targului Ghidul Miresei, eveniment ce se desfasoara la Romexpo pana duminica - 8 octombrie. In deschiderea evenimentului prezentat de Diana Bisinicu, Sore, vedeta revistei Ghidul Miresei, si-a lansat in premiera colectia de haine cu influente bridal Hard Coeur by Sore.
google-analytics.com